top of page
Koen-van-den-berg-beelen-mobility-testimonial-bollenstreekfonds.jpg

Koen van den Berg - Beelen Mobility

Mijn naam is Koen van den Berg en ik ben sinds een aantal jaar werkzaam bij De Beelen groep, waar wij werken aan mobiliteitsoplossingen met de voornaamste focus op de auto. Wij hebben vestigingen in Lisserbroek, Rotterdam en Amsterdam.

 

Ik ben bij het Bollenstreekfonds betrokken geraakt door mijn werk als duurzaamheid coördinator bij De Beelen Groep. In dit werk ben ik actief betrokken bij verduurzaming van het bedrijf en de invulling  van de 17 Sustatainable Development Goals (SDG’s) in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Vanuit deze 17 doelen willen wij onszelf ontwikkelen, maar ook de maatschappij helpen op verschillende aspecten. Een daarvan is dat wij ons inzetten voor goede gezondheid en welzijn van de mens. Door deze gedachtegang is er binnen ons bedrijf al steun geweest in de eerste fase van dit onderzoek en ben ik in contact gekomen met de initiatiefnemers van het fonds.

 

Ik ben geïnspireerd geraakt door het enthousiasme en de doortastendheid van het onderzoeksteam tijdens de presentatie die wij van hen gekregen hebben. Ik wil mij graag inzetten voor de ondersteuning van dit onderzoek, vooral met besef dat er nog zo veel te bereiken is in de vroege opsporing en de bestrijding van deze ziekte.

 

Maar hoe gaan we dat doen? Wij willen zorgen dat de jongere generatie betrokken raakt bij het Bollenstreekfonds en zich in gaat zetten om dit onderzoek te ondersteunen. Door middel van evenementen willen wij bewustwording stimuleren bij de jongere generatie zodat de continuïteit van het Bollenstreekfonds en ondersteuning van het onderzoek door blijft gaan!

Doe mee!

deelnemen

U kunt het onderzoek voor langere tijd steunen door periodiek te schenken. U geeft dan ten minste vijf jaar lang de zekerheid van uw steun aan het onderzoek. Periodieke giften kunt u vastleggen in een schenkingsovereenkomst met de Bontius Stichting, ten behoeve van het Fonds op Naam Bollenstreekfonds. De schenkingsovereenkomst kunt u hier downloaden.


Wilt u dat het bedrag automatisch bij u wordt afgeschreven, dan kunt u deze betalingsvolmacht invullen. De volmacht wordt pas wettelijk geldig als u deze afdrukt, ondertekent en samen met een kopie van een geldig identiteitsbewijs opstuurt naar: LUMC Bontius Stichting, Postbus 9600, 2300 RC Leiden.

Iedere gift – hoe groot of klein ook – draagt bij aan het dichterbij genezing brengen van een ernstige en complexe ziekte als kanker. Naast periodiek schenken zijn er ook andere manieren om te doneren aan het onderzoek, bijvoorbeeld door een eenmalige gift of een structurele donatie via een machtiging. Ook bedrijven kunnen fiscaal vriendelijk schenken aan de stichting en wetenschappelijk onderzoek in het LUMC steunen. Meer informatie daarover vindt u hier.

Samenvattend zijn er zijn 2 manieren om bij te dragen aan het Bollenstreekfonds:

 • Door middel van een periodieke schenking (bedrag zelf te bepalen) voor een minimale periode van 5 jaar (fiscaal aftrekbaar/zie belastingdienst [klik hier];

 • Door een eenmalige bijdrage of structurele donatie wederom ongeacht hoogte bedrag.

  • Ad 1: periodieke schenkingen en structurele donaties leiden tot deelnemer in het fonds (lidmaatschap),

   • de deelnemer wordt 2 x per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst (fysiek of online - door corona op dit moment)

   • Ontvangt nieuwsbrieven etc.

  • Ad 2: incidentele bijdragen

   • goede gevers worden op de hoogte gehouden van de voortgang door middel van de elektronische nieuwsbrieven.

bottom of page